Kasteelmuur

In de zomer van 2003 hebben we de beslissing gemaakt om de tuin te veranderen. Het was een mooie gesloten tuin met een prachtig uitzicht op de pastorie en de kerk. De tuin was rondom omgeven met coniferen en aan de achterzijde een brede laurierheg. De laurierheg verdween en er kwam een nostalgisch kasteelmuurtje te staan met een poort en gietijzeren gotische raampjes.

Koffie in d'n hof

Al snel bleek dat dit een mooi plekje was en er kwam een prieel bij. Na ongeveer een jaar waren we samen aan het wandelen en we hadden wel eens gehoord van "koffie in den hof". Op dat moment is het idee voor een koffiehuus bij ons ontstaan. De tuin werd verder ingrijpend veranderd en er kwam ook een grote vijver en een waterval. Ook de heg aan de straatkant verdween om plaats te maken voor een muurtje met hekwerk, zodat het geheel wat opener werd voor een sfeervol terras.

Gezellig interieur

Nadat de klus buiten klaar was gingen we binnen aan de slag. Dankzij hulp van familie, buren, vrienden en kennissen hebben we onze garage kunnen verbouwen tot een sfeervol koffiehuus met openhaard. Als je binnen komt ga je 50 jaar terug in de tijd.
Onder het genot van een heerlijk bakje koffie kun je hier genieten van de rust en gezelligheid zoals het vroeger was.